Ümraniye Notebook Tamiri

Ümraniye Notebook Tamiri

 Ümraniye Notebook Tamiri

 

Ümraniye Notebook tamiri konusunda uzmanlaşmış Ayem Bilişim, teknik servisimizde, İstanbul başta olmak üzere Türkiye ‘nin her yerinde ki müşterilerimize, 20 yıllık sektör tecrübemiz, uzman kadromuz, uygun fiyat avantajlarımız ve gerekli teknik ekipmanlarımız ile (bga rework cihazı dahil) tam donanımlı olan servisimizde; Garanti süresi dolmuş veya garanti dışı kalmış; Acer, asus, casper, dell, exper, grundig, fujitsu, i life, hp, lenovo, packard bell, monster, msi, samsung, sony vaio ve toshiba dizüstü bilgisayarların tüm arızalarında tamir ve değişim işlemlerini 1 yıl parça, 3-6 ay işçilik garantisi vererek yapmaktayız.

Ümraniye Notebookların Teknik Servisimizde ki İşlem Süreleri;

• Ekran ve klavye değişimlerini 45-1 saatte,
• Şarj girişi (soket) tamiri, format ve fan bakımlarını 3-4 saat içinde,
• Kasa, menteşe tamir ve değişimini aynı gün veya bir sonraki gün ,
• Ekran kartı gibi anakartsal sorunlar ise en geç 3 gün içinde yapılmaktadır.

Servisimize getireceğiniz notebooklarınızın tüm arızalarını tespiti yapıp onay aldığımız takdirde tamir işlemine başlarız.

 

Ümraniye Notebook Anakart Tamiri

 

Ümraniye Laptop anakart tamiri ve değişimi konusunda bugüne kadar binlerce müşterimize hizmet vermiş bir firma olarak sizin cihazınızda da anakart arızası var ise sizlere de yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Cihazınız artık hiç çalışmıyor ışıklar dahi yanmıyor ise bu durumda anakartınız arızalanmış demektir. Anakartın hangi entegresi yada entegreleri arızalanmış ise o entegrenin ya tamiri yada değişimi gerekir. Laptop anakart arızalarında yapılması gereken tek işlem var o da işinin ehli bir bilgisayarcıya gitmektir.

Fiyat ve daha detaylı bilgi için Bize ulaşabilirsiniz.

 

Ümraniye Notebook Ekran Tamiri ve Değişimi

 

Ümraniye Notebook ekran kırılmaları maalesef en meşhur sorunlardan biridir. Çünkü laptop ekranları çok ince bir tabakadan oluştuğundan en hafif bir darbede bile kırılabilirler. Genelde üç şekilde olur, Elektronik kartın bozulması (eski cihazlar için) , darbe ve sıvı teması ile.

 

Ümraniye Notebook ekran değişimi çok dikkat edilmesi gereken bir işlemdir. Yanlış bir işlem sonucunda ekrandan giden kablonun yada yuvanın kırılması veya kasanın kırılmasına kadar gidebilir. Bu nedenle bu tür arızaları güvendiğiniz, ekran değişimi konusunda işinde uzman firmalara vermeniz sizin için ve cihazınız için yerinde bir karar olacaktır.

 

 

 

Ümraniye Notebook Fan Temizliği, Bakımı ve Termal Macun Yenileme

 

Ümraniye Dizüstü Notebook bilgisayarlarda ısınma sonrası kapanma oluyorsa muhtemelen fanların aşırı tozlanmasından, işlemcinin altında ki termal macunların kurumasından ya da bakır boruların artık işlem görmemesinden kaynaklanıyordur.

Ümraniye Dizüstü laptoplarda komple bakım hizmeti, bir cihazın donanımsal olarak temizlenmesi işlemidir. Yani bilgisayarınızın ısınmaması yada ısınma sonrası kapanmaların önüne geçmek için yapılan işlemdir.

Fanların temizlenmesi, gerekiyorsa yağlanması, işlemci (cpu) ve ekran kartının (gpu) altında ki termal macunların yenilenmesi işlemini kapsamaktadır.

 

 

 

 

 

 

[pwebcontact id=1]

 

 

 

İletişim Hattı:

Adres : Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat. 8 D:No.1261 – 1263, Şişli/İstanbul

Tel : 0(212) 320 76 42

Bu gönderiyi paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Open chat
Merhaba Ayem Bilişim'e Hoşgeldiniz.

Size Nasıl Yardımcı olabilirim.